Bild

En Lång bild till en lånngg dag!

20130923-205043.jpg

Hej och hå! Idag har det varit en lånnng dag! Var uppe på isfläcken och tränade drygt 5,5h och sen hade vi vattenfys på det + möte + middag + plugg. Ja det börjar kännas att vi har varit här uppe och kört 1vecka nu!
På förmiddagen körde vi GS på tid och heldressat. På eftermiddagen testade jag mina nya SG skidor! Det kännes super. Så imorrn ska jag och två till från riks + några från reg köra SG bana som går ut på nån kan som de pistat upp. Låter kul, åket ska i alla fall vara på runt 1 minut, så det är bra. Sen får vi tolka upp med pistmaskin… Så vi räknar med att hinna 5-6 åk imorgon! Nu ska jag sovvaaa! Godnatt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s