Knasig sammanfattning

Heej!

Nu sitter jag här och tänker på lägret som har varit! Gud vad det har gått fort! 2veckor bara sådär? Här kommer i alla fall en liten sammanfattning.

Lägret började sådär med snöstorm, dimma och magsjukor (som jag klarade mig ifrån). Men när vi fick dricka köpt vatten, solen kom fram, himlen blev klarblå, banorna sattes upp och solkrämen togs fram fanns inga sura miner kvar. Toppen kom när vi fick köra Super- G bana en hel dag! Lägret fortsatte sedan på topp med strålande sol och flera flera flera plusgrader, och avslutades med härlig slalom!

Maten har också varit bra! Mycket bättre än förra året! Jag har i alla fall varit mätt för det mesta! Så mamma och pappa nu behöver inte fråga eller oroa er, jag har inte svällt ihjäl som ni verkar tro 🙂 ! På bilden ser ni enligt mig den godaste middagen!

På skadefronten har det också varit lugnt! Inte en enda skada på 2 veckor av alla 21 elever som har härjat runt i backen. Okay jag har faktisk råkat ut för två incidenter. Första var ”blodbadet” när vi hade vattenfys. Jag råkade få en smäll på näsan så jag började blöda näsblod. Som räddare i nöden kom badvakten som var ”expert” på att ta hand om näsblod. Jag frågade snällt efter papper men han förstod ingenting. Istället ställde han mig på herrtoan och sa att jag skulle ha mina handleder under iskallt rinnande vatten i minst 10 minuter… Han försvann och minuterna gick, där stod jag kvar på toan med händerna under vattenkranen, men näsan slutade inte rinna.. När han kom tillbaka efter ca 10 minuter och insåg att handlederna-under-vattenkranen-idéen inte verkade fungera gick han och hämtade papper. Ja! Tänkte jag äntligen får jag papper! Men nej, inställt tog han pappret, blötte det och la det i min nacke? Vad hjälper det min näsa lixom? Ja ja, jag stod ett tag till min händerna under kranen och med papper i nacken… Efter ytterligare en evighet som det kändes frågade jag igen, ännu tydligare. PAPPEEER FOR MMYY NOOSSEEE. Men han förstod inte ett ord engelska. Ytterligare en gång gick han iväg. Han kom tillbaka med papper! Men istället för att stoppa det i näsan blötte han pappret och la den i pannan!!? Papper i pannan, i nacken och iskallt vatten på händerna vad skulle det hjälpa min NÄSA? Ett tag funderade jag på om man verkligen förstod vart näsan satt? Resultatet av hans expertis- hjälp var att även andra näsan började blöda. Mm toppen! Vad skulle han göra åt det nu då? Ännu mer papper i nacken eller? Efter ca 20 minuter slutade det att blöda och då gick han och hämtade papper! Men inte till min näsa utan till händerna jag hade haft under kranen i 20 minuter?! Åhh ibland blir man så trött! Men ja allt slutade bra i alla fall! Och jag har min näsa kvar!

Den andra incidenten var tack vare mina Super-G skidor. De försökte ha ihjäl mig när jag skulle lägga ut dem i bussen. Tror inte att de ville att jag skulle lämna dem i Österrike i 2veckor.. Jag kom i alla fall undan med ett skrapsår på låret men ajj vad skrapsår gör ont!

Förutom blodsbandet och det ”fruktansvärda” såret på benen kan lägret sammanfattas med ett ord, TOPPEN!

Nu är alla riktigt trötta och längtar hem, hem till vårt avlånga land, idol, internt, mjuka kuddar, höstmarknaden, mamma och pappa, civilisation, och ”riktig” mat som de säger. Ja nu ska det faktiskt bli skönt att åka hem efter 2 tuffa träningsveckor. Vad är det man säger? Bort bra med hemma bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s