SKIPASS – Liftkort i mobilen

Hej!

Jag håller på med en företagsekonomi-uppgift där man ska komma på en affärsidé. Jag kom på idén som vi för tillfället kallar ”skipass”. Det handlar om att du ska slippa hålla reda på ditt liftkort, och istället använda din smartphone som access. I gratisappen skipass ska du snabbt och enkelt kunna köpa liftkort direkt i din smartpone och sedan bara ha mobilen i fickan så känner liftspärrarna av det. Hur bra låter inte det? Då slipper du lägga dyrbar tid som du istället kan spendera i backen på att gå och köpa liftkort som du sedan måste hålla reda på. Tillsammans med min ”gruppkolega” Ebba jobbar vi nu på denna idé.

Vi skulle vara jätteglada om ni ville ta er tid ca 3 minuter för att svara på vår enkät om den här idén. Svaren är anonyma och vi kommer bara använda dem till vår marknadsundersökning. Tack på förhand! 🙂

http://www.enkät.se/surveyStart.php?pid=10283&mpid=76ed9e28bb308e20e89dfd1b3fff0542

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s