Fredag,lördag,söndag,måndag!

Oj oj nu var det längesen jag bloggade! Här får ni en snabb sammanfattning på helgen. Jag har hunnit följande: tränat, bakat kanelbullar med Elin och Selma, hejat på Järpens hockeylag när de spelade sin första match, träffat en ”kompis” som var på besök i Åre, gjort den årliga garagestädningen med mamma (sånt som måste göras ni vet), kört ett benpass på gymmet, pluggat massa, bakat brownies med Selma, lagat mat, övningskört och mycket mer. Det har varit en skön helg och varit hemma lite, (innan vi nästa helg drar till alperna i 2v igen).

Idag var det ganska tungt att gå till skolan eftersom jag kände att jag höll på att bli sjuk. Men jag gick på alla lektioner och beslöt att jag skulle vila från träningen. Tänkte att det var bättre att vila innan förkylningen bröt ut än att vila när den väl har brutit ut, för jag vill inte vara sjuk nu när vi ska till alperna…men jag tror att det fungerade. Jag har sovit nu från kl 4 till 8 och det känns redan bättre. Imorgon ska jag ha fystester och då vill jag vara helt pigg. Mitt internet har också slutat att fungera så jag kan inte lägga ut några bilder eller plugga så ja, det är väl både dåligt och bra. Då får jag i alla fall vila! 🙂

Hoppas ni har fått en bra start på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s