Bild

Tisdag

20131008-220049.jpg

Tjoho! Idag är det Tisdag den 8:e oktober alltså 3månader tills jag fyller 18, 5dagar tills vi åker till Österrike, 3dagar till Ebba fyller år och 77 dagar kvar till julafton. Ja det var några av mina nedräkningar! Idag gjorde jag också fystester i benböj och harres . Mitt mål var att klara 100kg i benböj och det gjorde jag också så jag är nöjd! Imorgon ska jag göra frivändningar, brutalbänk, cooper osv.

Efter träningen var jag hos Cecilia och blev friskförklarad i ryggen! Jippi!
Ikväll har jag också tagit igen lite plugg, skrivit 2sidor på min målsättningsmall för säsongen, gjort en filmanalys, en engelska sammanfattning och övat in en religionsredovisning.
Jag har också hunnit med att vara med Selmis ❤ (vi har fjantat oss och dansat till gamla -dansbands-godingar) haha sånt borde jag inte skriva på bloggen men nu får ni veta det ändå!! :p

På bilden ser ni: Selma som nu går hem, mig med en otroligt fin keps som det står "strong is it" på som vi har fått av våran sponsor Maxim! Dock så kanske inte jag pass bra i keps hahaha.. Samt Mette som håller på att skratta ihjäl sig åt en tjej som åkte förbi på skridsko när vi skulle köra harres.. Haha!

Godnatt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s