Bild

Jag somnar alltid med ett leende på läpparna

Jag somnar alltid med ett leende på läpparna

Ja, jag tror jag nästan alltid somnar med ett leende på läpparna…

Varje kväll när jag ska gå och lägga mig har jag speciella rutiner som jag nästan alltid brukar göra. Förutom att jag brukar köra 200 reps bålövningar, sitta helt tyst i 5 minuter och försöka att inte tänka på någonting (vilket är jättesvårt), borsta tänderna osv brukar jag också tänka på 3 st positiva saker. Det kan vara en bra sak jag har gjort under dagen, en sak eller person jag är glad att jag har eller något kul som ska hända. På så sätt brukar jag alltid somna med ett leende på läpparna! 🙂 Jag tror att idéen sitter i sen min moster för ett par år sedan gav mig en bok där hon sa att jag varje kväll skulle skriva ner 3 bra saker jag har gjort under dagen, och det här är ju ungefär samma sak!

Sov gott !:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s