Bild

Justin Timberlake och arga snickaren

Justin Timberlake och arga snickaren

Onsdag, lillördag alltså!
I morse blev jag överlyckligt och var nära att skrika rakt ut i klassrummet när jag fick veta att värdens bästa moster hade bokat två biljett, på golden cirkle till Justin Timberlakes konsert i Stockholm i maj. Det är ju världens bästa platser till en av världens bästa manliga artister! och ni vet ju att jag älskar att gå på konserter! Så nu har jag en till sak jag glatt ska räkna ner till! Tack tack tack snälla moster!! 🙂

Annars har dagen varit som en vanlig onsdag, jag gjorde en religionsredovisning som gick bra och sendan gjorde jag 3st fystester. Frivändningar, chins och brutalbänk, jag kände mig inte riktigt i form eftersom jag har känt mig lite hängig sen i söndag men jag är ändå nöjd med testerna. I frivändingar var mitt mål 60kg men tog 65kg, jag tror jag hade klarat mer ändå men det är onödigt att lasta på när man är lite sjuk och precis har blivit bra i ryggen men det var bra ändå!

Ikväll kl 20.00 måste alla slå på kana 5 och kolla på när arga snickaren hälsar på i Åre hos en av våra skidgymnasie-tränare. Det ska bli kul att se 🙂

Trevlig onsdag alla grymma bloggläsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s