Bild

11 Oktober

11 Oktober

Hello!
Skoldagen började med faddermöte. Vi fick träffa våra ”fadderbarn” eller barn och barn hon är lika gammal som mig… och är en jättegullig tjej från Iran! Det kommer bli superkul! Efter träffen hade jag ekonomiredovisning om vår affärside ”skipass”, det gick bra!

Eftersom jag fortfarande är väldigt hes var jag inte med på dagens intervallpass på Tossön. Istället gick jag hem för att packa klart det sista och städa min lägenhet. Tåget till pappa gick 15.34 och jag fick byta i Östersund. När jag hade bytt tåg träffade jag typ 7 elever från Fjällgymnasiet. Vi spelade kort och pratade så tiden gick ganska fort ändå. När jag kom fram till pappa hade dom gjort tacos, mums jag har knappt hunnit äta idag så det var supergott! 🙂

På söndag morgon åker jag vidare till Österrike för läger i två veckor. Först skulle jag åka till Stockholm imorgonbitti för att fira Ebba som fyller 17år idag GRATTTIIISS! 🙂 men som sagt var är jag fortfarande sjuk och känner att jag behöver vila lite så jag åker tidigt på söndag morgon istället!

Ha en trevlig helg allihopa! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s