Bild

I morgon kommer jag Österrike!!

I morgon kommer jag Österrike!!

Hej alla underbara läsare!
Det har varit en jättefin dag här hos pappa! Jag har varit till mormors hus där jag träffade moster1, morbror och mamma, men jag missade tyvärr mormor och moster nr2. För övrigt har jag inte gjort något speciellt än att bara tagit det lugnt, försökt att bli frisk och laddat inför Österrike! Jag ska kliva upp vid 02.00 i natt för att sätta mig i bilen och åka de ca 3h till Arlanda där vi har samling kl 06.00. Det kommer bli en lång dag imorgon så jag ska snart gå och lägga mig! Jag kommer självklart att uppdatera så fort jag får tillgång till internet! 🙂

Kram och hej då Sverige 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s