Bild

Stubai dag 2

Stubai dag 2

Hej hej!
Idag körde vi slalom i bana. Det var mjukt och blev snabbt djupa gropar men det är bra att träna på sånt underlag också! Vi körde från 9 till 11.30 och sedan tog vi lunch, på eftermiddagen körde vi 5-6 banåk och sedan åkte vi ner. Efter träningen satt vi på balkongen och solade lite, sen gjorde jag skidorna och åt middag. Efter middagen hade vi videogenomgång och pratade lite om resultaten på fystesterna. Min tränare sa att det var kul att träna mig så det är väl 🙂

Idag ska jag sova tiidiigt så jag orkar en dag till slalombana! godnatt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s