Bild

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Tjena!

Idag har det varit en bra dag! Vi räknade med att köra slalom i bana men ibland blir det inte alltid som man har tänkt sig. Det hade kommit några deci nysnö inatt så det blev puderåkning istället. Det var riktigt najs! Dock så blir jag så trött på folk som bara klagar och är negativa hela tiden, vi har lixom 2 veckor på oss att träna, vi betalar massa pengar för att vara här, det är puder i hela backen, bara att njuta lixom! Vad har man att klaga på då? Håll ut och kör tills träningen är slut, okay om man har ont någon stans eller är sjuk men annars? Är det inte roligare att köra puder än att ligga i sängen och kolla på film? Det tycker i alla fall jag! Vi var i alla fall 2st tappra Årebor som höll ut och körde på eftermiddagen och det var sjukt kul! Dannes (vår tränare) vurpa var oslagbar, han lixom voltade raklång ner för backen! Jag lyckades i alla fall få en bra bild på han innan han var täckt av snö 🙂

Nu ska vi gå ner på möte och middag! Ha det bra! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s