Ny design!

Hej! Nu är det ny design här på bloggen som ni kanske ser! Den är lite rörig just nu och bilden är väldigt suddig… Jag ber om ursäkt men jag var så sjukt trött på den gamla sidan! Jag vill att sponsorerna ska synas ännu mer och att sidan ska se renare ut + att bilderna ska vara större. Det kommer, jag lovar! Jag vill passa på att tacka Mint inredning, Andmotion, Lake Lodge Åre och Rossignol ännu en gång för all hjälp! 🙂

 

Så dagen då?, den har varit grymt bra! Vi körde slalom i bana och det börjar kännas riktigt bra! Vi har haft videoanalys och det ser helt okay ut på film också. Vädret var också på topp förutom att det blåste rätt ordentligt. Imorgon ska vi köra en dag storslalom innan jag börjar träna Super-G!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s