Bild

Jagad av en arg get

Jagad av en arg get

Sekunden efter jag tog den här bilden insåg jag att Frida, Elsa W och Elsa I hade lämnat mig själv med geten, de hade börjat gått nedåt och där stod jag själv med en läskig get! Han verkade arg och jag greps av panik. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra… jag började sakta gå därifrån men när jag vände mig om och såg hur arg geten såg ut greps jag av panik och började springa. Geten jagade mig och jag sprang med gråten i halsen så fort jag kunde ned mot Frida, Elsa och Elsa, samtidigt som jag fick på filmfunktionen på kameran och filmade det hela. När de vände sig om och såg mig komma springande med geten hack i hälarna började de också springa. Vi sprang och hoppade över ett staket där det var massa brännässlor… Det var dagens skräckhändelse! Jag är livrädd för getter!! Haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s