Vilodag! Day 7

Hej på er!

Idag har vi haft vilodag, en hel lång dag utan skidåkning! Vi gick upp vid åtta och käkade en lång frukost. Sedan gick jag, Frida, Elsa W och Elsa I på en liten hike upp i bergen. Vi var ute ca 1,5h och hittade en fin slinga vi kunde gå. Vi avslutade på samma plats som jag och Elsa var igår och tog massa bilder! På vägen ner gick stigen genom en gethage och det berättade jag i ett tidigare inlägg om hur det slutade… Usch jag gillar inte getter, men jag kan nog göra vad som helst för att få en bra bild! 

Vi käkade lunch på en restaurang här nere i byn och jag tog en pasta med ruccola, den var så god! Efter lunchen pluggade jag det sista innan jag hade svenskaprov. Ikväll har vi bara tagit det lugnt, ätit middag och kollat på skräckfilm, så jag vet inte om Elsa och Frida kommer sova så gott inatt… 🙂 

Imorgon kör vi igen! En hel härlig dag med Super-G, jippi!

Godnatt / Lin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s