Bild

Stubai day 8

Stubai day 8

Den här vackra bilden på Martinique får inleda dagens blogginlägg!

Ännu en fin dag här på glaciären! Jag och några till körde Super-G och det var faktiskt ganska hårt och fint i backen! Det gick sådär, banan var lite för rak för min smak men det är väl bra att träna på det också! Vi körde fram till tolv då vi käkade lunch och åkte ner. När skidbussen kom hoppade vi på, busschafören skrek något åt oss på tyska men vi förstod ingenting, han suckade och ruskade på huvudet. Elsa sa – Jag tor han sa något om lunch..?, och mycket riktigt skulle han ha lunchrast… så när vi äntligen hade fått på alla skidor och väskor m.m så körde han ner oss ett par hundra meter där han stannade och parkerade… så vi fick kliva av och gå upp med allt igen för att vänta på nästa buss.

Jag hann plugga lite innan vi hade fys vid halv fyra. Vi sprang bort på en stor åker där vi gjorda flera olika parövningar, det var skoj. Annars har det inte hänt så mycket mer… Vi har ätit middag, pluggat, haft videoanalys och gått igenom vilka tävlingar jag ska köra i vinter, (mycket fart!)

Imorgon ska jag köra GS!

/ Linflin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s