Stubai day 9

Vädret följer samma mönster, solen verkar aldrig vilja gå ner här. Vi har kört GS i bana och det har gått okay, det kunde gått sämre och det kunde gått betydligt bättre. Vi körde två pass  och jag tor alla börjar känna av tröttheten komma smygandes i benen nu. Ikväll har jag pluggat till ett prov jag ska ha i morgon, till middag fick vi fondue (som ni ser längre ner på en bild). Jag har även gjort skidorna för morgondagens slalomträning och haft videoanalys från dagens pass.  

Nu ska här sovas! Godnatt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s