Day 10

Dimma, blåst och regn..

Ja nu har vädret vänt. Idag var det dimma, blåst och regn. Första gondolen gick men inte den andra, vi fick ta en annan lift för att sedan gå över till backen vi skulle träna i. Efter 4åk i slalombanan bröt vi. Vi såg inte käpparna och blåsten gjorde att de stod åt alla håll. Istället åkte vi fritt i en backe på andra sidan där det var lä och bättre sikt. Vi åkte ner vid halv tolv, jag duschade och somnade. När jag vaknade kom jag på att jag hade glömt att äta lunch, inte bra. Jag gick till affären och köpte en macka och yoghurt. Vid halv fem hade vi prov i idrottslära, det handlade om träningsplanering, hur vi får energi via ATP, nervsystemet, skelett, agonist = muskel som utför rörelsen, antagonist= muskel som utför rörelse i motsatt riktning, överträning olika träningstyper och olika typer av muskler osv. Det gick bra! I morgon ska jag ha franskaprov så nu sitter jag och pluggar som en galning, måste även göra Super-G skidorna för i morgon, så nej nu måste jag gå! Byee

Jo en sak till! ser att bloggen har fått många nya läsare nu på slutet! Det är superkul, tack tack!

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s