Bild

Stubai day 12

Stubai day 12

Heej!

Dagen såg ut att börja bra med strålande sol och hårt underlag, det vände när vi såg hur vår träningsbacke var pistad. Det var knöligt, gropigt och hårda snökanter överallt. Det var inprincip omöjligt att åka konstaterade alla efter första åket. Vi fick ta ner banan och sätta upp den i en annan backe istället. Japp, då kör vi tänkte jag efter mycket krångel med backbyte på morgonen, åket gick okay fram till branten då jag gränslade en GS käpp, flög in i nästa käpp och gled ner för branten. AJJJJ! Det gjorde sjukt ont i benet och armen. Åkte ner till lunchrestaurangen och vilade, bestämde mig för att åka ner och undersöka armen, men jag gick aldrig och undersökte den eftersom mamma tyckte jag skulle vänta, men jag fick den lite undersökt och lindad av en pistör i alla fall. Om det inte är bättre imorgon får jag undersöka den då… Det gick bra med benen också förutom att jag har typ världens största blåmärke! Som ni såg på bilder längre ner.. Det var inte så skönt! Jag han alltså bara åka ett åk idag innan jag hade lite otur. Men det är ingen fara några blåmärken och skrapsår här och där får man väl räkna med i den här sporten, bara man får behålla korsbanden osv! 🙂

Ikväll har vi packat bussen med SG-, SL skidor, stavar, vallalådor mm. Imorgon ska vi åka skidor fram till lunch, sen åka ner för att packa det sista i bussarna, för att sedan åka till Munchen. Vi ska alltså sova över en natt i Muchen innan vi flyger till Sverige på söndag!

Jag han inte skriva nått om igår men det hade kommit nysnö så vi körde puder! De flesta från Järpen åkte ner efter några åk så Mette och jag hände med några från Östersunds skidgymnasium ( VSP) och fotade när de gjorde en och annan backflip och dubbel backflip. Det var grymt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s