HEMMA!

NU mina kära läsare är jag hemma i Sverige igen!

Vi sov som sagt en natt i Munchen på ett hotel jättenära flygplatsen. På natten vaknade man av att den kändes som om flygplanen skulle landa på hotelltaket. Vi landade vid halv fem i förrgår. Jag och Elsa åkte med skidgymnasiebussen en bit upp mot Åre, jag hoppade av hos pappa och Elsa närmare Funäsdalen. 

Lägret har varit bra! Vi fick ut alla 12 skiddagar som det var tänkt. Det blev 2st punderdagar men det är bra träning det också! Man måste ha exakt rätt position för att skidorna inte ska dyka ner i snö osv. Solen har varit uppe i stort sätt alla dagar, det som vi har haft lite problem med har varit underlaget! Några dagar innan vi kom till Stubai hade det snöat en halvmeter så det var mjukt i backen. Annars har allt varit toppen!  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s