Heej!

Heej! Här kommer en liten snabb uppdatering! I onsdags åkte jag hem till Åre från att ha varit hos pappa några dagar! När vi kom fram till Åre fikade vi på Åre bageri och sen skyndade jag mig att packa om. Jag, Stephanie, Hanna, Ebba och Selma skulle nämligen på fjälltur! Vi handlade massa gott och gick upp (i mörkret) till Stephanies stuga som ligger uppe vid Ullådalen. Där lagade vi kycklingsallad och till efterrätt åt vi brownies + massa annat onyttigt. Det var supermysigt och kul att träffa alla igen! Vi räknade ut att det var första gången hela ”tjejgänget” hade varit tillsammans sen vi gick ut 9:an.

På torsdag morgon gick vi hem igen. Jag gymmade, åkte till Järpen och packade upp lite och sen packade jag igen. I går morse gick jag upp vid 6 för att ta bussen till Östersund för att sedan flyga till Stockholm för att sedan flyga vidare till Luleå. Hanna och jag åkte samma flyg till Stockholm sen åkte jag vidare till Luleå. När jag kom fram tog jag en buss som gick in till stan där min kompis mötte mig. Så ja, nu är jag här i Luleå och ska vara här till söndag kväll. Tror jag aldrig har varit så här lång upp i Norrland förutom när jag har tävlat. Det ska bli kul att se lite av Luleå! Mer bilder kommer sen! Ha en trevlig all Helgona helg! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s