Slut på höstlov = sjuk

Ja nu är höstlovet slut och jag har varit jättedålig på att uppdatera. Sist jag skrev berättade jag om Luleå eller hur? Jag tror det men det var i alla fall jättekul att vara där! Det var någon slags ljusfestival så överallt i stan hade Luleåbor gjort olika ljusinstallationer. Det hade tex blåst upp 750 lysande ballonger som alla var fastknutna i ett långt rep… Allt var i alla fall jättefint! Luleå var mycket större än jag trodde! Jag åkte nattåg hem i söndags kväll, eftersom jag inte hade bokat fick jag sista platsen som var kvar, det vill säga i en herrliggvagn. Det var lite läskigt så Jag kunde inte sova. 03.45 skulle jag dessutom byta tåg i Sundsvall för att sedan åka vidare till Åre 05.10.
08.20 var jag framme i Järpen, jag han precis in i min lägenhet och lämna väskan för att sedan springa till skolan som började halv nio.

På eftermiddagen började jag känna av tröttheten och att jag började få ont i halsen, och självklart blir jag sjuk! Så idag har jag bara legat död i sängen med huvudvärk, fruktansvärt ont i halsen och feber tror jag. Jag vet inte hur många gången jag har varit sjuk i höst men det slår alla rekord! Brukar vara sjuk kanske 1 gång per år men den här hösten har det nog dubblera gånger x. Jag blir alltid sjuk när jag inte sover ordentligt så jag borde ju kunnat listat ut att om jag inte sov nått alls så skulle jag bli sjuk. Nu ska jag bara försöka bli frisk till på fredag då vi åker till Funäsdalen på läger i 5dagar.

Hoppas ni mår bra och håller er friska! 🙂

Kram /Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s