Bild

Mot Funäs

Hej hej!
Nu är det fredag och jag börjar äntligen bli frisk. Jag gick på träningen igår men fick inte träna för tränarna tyckte att jag skulle vila, så jag gjorde det. Jag åkte istället till Åre för att gå på ett sponsormöte. Det gick bra! Jag åkte tillbaka till Järpen igen för att packa och jobba lite.

Idag vid fyratiden åker vi mot Funäs för att träna 5dagar. Hoppas det är bra med snö så att vi kan träna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s