Funäs dag 1

Hej hallå! 

Första dagen i Funäs avklarad. 

Vi körde slalom 2pass x 2h och det kändes bra. Det var snö så vi kunde träna i en back men bredvid var det i stort sätt ingenting. Jag provade även på ofrivillig of pist åkning idag och det var inte att rekommendera… Jag bor med Lovisa, vädret var varmt idag, maten är god och i morgon ska vi köra slalom igen. Just nu ser det ut som att vi bara kommer kunna köra slalom om det inte kommer mer snö i veckan. Ikväll har jag pluggat matte flera flera timmar och efter det pluggade jag körkort i någon timme. Det här blev ett tråkigt inlägg men jag får göra ett bättre imorgon haha! God natt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s