Inställt, hårt och of pist igen

Heej!!

Här kommer en snabb uppdatering från Funäs dag 2. I morse gick vi upp tidigt för att äta frukost och åka till baken… men på frukosten fick vi reda på att första passet var inställt. Varför? Jo, de hade vattnat i backen igår kväll och de hade inte hunnit frusit till och bli hårt, så det var bara slaskigt i backen. För er som undra varför man vattnar backen så är det inte för att blommorna under snön ska växa… hehe nä, men det är för att ni vet att när vatten fryser så blir det is = hår = bra snö och bra underlag i backen. Vi körde istället första passet klockan 12.00 till 14.00. Backen hade då blivit riktigt hård och bra. Slalomen gick också bra! Ett åk gjorde jag en till ofrivillig of pist åkning. Jag vet inte riktigt hur det gick till men efter sista käppen så skenade skidorna iväg ut mot publiken/ tränarna och vidare utanför backen mot skogen. Det finns i alla fall på film om någon vill se spektaklet haha. Ikväll har jag fysat, gjort skidorna, pluggat matte, ekonomi och körkort, haft videogenomgång ( som blev mest skratt ), ätit middag och ja, har jag gjort något mer? Ne jag tror inte det 🙂 Har alla kommit ihåg att gratta sina pappor på farsdag idag då? 

I morgon kommer det massa nytt folk hit som hela Torsby skidgym + Sollefteå skidgym + J laget + alla Reg från Åre. Det blev lite slagsmål om de bästa träningstiderna, men jag tror vi fick dem! 8-10 och 12-14 så det blir grymt!

Godnatt och hoppas alla får en bra start på veckan i morgon! / Lin flin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s