Bild

Från Funäsdalen till Åre, vidare mot Kåbdalis.

Från Funäsdalen till Åre, vidare mot Kåbdalis.

Hej!

Jag är så stressad just nu med skolarbete, prov, fixa skidor, packa, träna, förbereda mig för tävla och allt vad det är så jag glömmer bort att blogga.

Sista dagen i Funäsdalen avslutades som sagt med en träningstävling. För min del gick det inge vidare, jag körde ur alla tre åk. Det är inte likt mig för jag brukar ta mig ner när det är tävling… Men jag antar att det är för att min åkstil håller på att ändras och då får man räkna med några urkörningar innan tekniken sitter där. Som tur var, var det ju ingen ”riktig tävling” men i helgen är det en helt riktig tävling! Imorgon kl 10.00 packar vi bussarna igen för att åka de ca 63 mil uppåt i Norrland till Kåbdalis. Jag är taggad till 1000, jag ska bara försöka att göra ett tävlingsåk där jag inte stressar upp mig och går för tajt på käpp. Bara ta det lugnt och tänka att ett träningsåk räcker långt.

Dagen har inte varit så bra. Jag hade ett hemskt matteprov som jag har tränat så länge på, men ändå gick det så dåligt! Förutom det, låste jag ute mig, så jag var tvungen att åka till Åre för att hämta en reservnycker för att ta mig in i lägenheten igen, för att kunna hämta nyckel till vallaboden och fixa skidor osv… Jag lyckades också tömma ut en halv skurhink med smutsigt vatten i min sko som pricken över i:et. Aja förutom det har jag idag hunnit tävlingsfixat skidorna, packat och laddat upp med pannkakor med Elsa och Selma, så nu känner jag mig reda för tävlingspremiären!

Sovgott 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s