Tävlingspremiär

Nu är tävlingspremiären avklarad! Första åket gick inte alls bra. Skidorna högg fast i nästan varje sväng så det kändes ostabilt och oskönt! Startade 3:a i andra åker och det gick bättre. Klättrade 11placeringar och tror jag hade 6:e bästa svensk tid. Mindre än 1s bakom tyskan som vann, så jag är nöjd med det. Jag punktade även ner 3 st punkter så det var också bra! Men jag är mest nöjd med att jag tog mig ner två långa åk för det var det som var målet med dagen! Imorgon kommer många några världscup-åkare hem från Levi, som Charlotta som kom 14:e idag på världscupen och en tyska som hade tredje snabbaste tiden i första åket i Levi idag, om jag inte har helt fel. 🙂 Med andra ord är startfältet imorgon betydligt hårdare och bättre. Jag har startnummer 36 och nu jäklar ska jag få till två bra åk! 🙂
Internet är inte alls bra här uppe så kan tyvärr inte ladda upp några bilder! Men det kommer imorgon! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s