Bild

Funäs till Åre, till Hemsedal, till Funäs och tillbaks till Åre igen.

Hejsan!

Tiden går så fort nu! I söndags ramlade jag innan mål i första åket, så det blev inga punkter den dagen. Vi kom hem sent i söndags kväll och igår var det skola igen. Vid fyra hade vi fysträning och hockey stod på schemat. Efter träningen lagade Selma och jag mat. Det gick inte så jättebra… Vi skulle koka koka potatis och steka korv men då gick proppen så jag var tvungen att cykla på affären. När jag tog cykeln hade jag knappt någon luft kvar i däcken och det var halt ute så det gick inte så bra att cykla. På affären handlade jag det mesta men glömde självklart det jag egentligen skulle ha.. propparna. Det var bara att vända. Efter 1,5h hade vi i alla fall fått ihop en middag!

Dagens träning var benstyrka på gymmet, ett maxpass. Det tog lite mer än 2h och sen gick jag hem och lagade middag och nu sitter jag och pluggar. Så vad ska jag göra framöver? Jo, på torsdag morgon åker vi till Funäsdalen på läger igen. Det blev lite hastigt eftersom vi trodde att vi skulle kunna träna i Åre nu, men snön har inte riktigt kommit hit än… Vi kommer att träna GS och kanske lite SG i Funäs tor-sön. Sedan åker vi tillbaka till Åre igen för att gå i skolan EN dag. På tisdag morgon åker vi till Norge, Hemsedal för att tävla två stycken Super-G tävlingar, för att sedan åka direkt tillbaks till Funäs för att tävla tre stycket GS-tävlingar och sen kommer jag hem igen den 1 december. Så ja, det är full fart hela tiden! Det gäller att äta, sova, träna och vila så man orkar med alla träningar, tävlingar, resor och skolarbeten!

Hoppas allt är bra med er! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s