Fyra dagar i Funäs

Hej hej!

Igår hade vi intervallträning utomhus. Det var svinkall! men ändå ett skönt pass. Efter träningen hann jag göra skidor och packa lite innan jag, Elsa, Selma, Jocke och Elin gick på bio. Vi såg Hunger Games 2 det var superbra! 

Idag vid 12.30 åker vi som sagt till Funäsdalen för läger i fyra dagar. Vi kommer främst att träna GS inför tävlingarna i Funäsdalen nästa vecka, men vi kommer också försöka att åka lite Super-G inför Hemsedal. Nu måste jag gå på matte! Vi hörs! 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s