Ingen teckning och ingen dator..

Tjoho!

Vi kom fram till Funäs vid halv 4 och vår träning började kl 4. Vi körde 2h GS, det var ovant eftersom vi inte har kört storslalom sen vi var i Österrike. Alla var också väldigt hungriga eftersom vi inte hann äta nått när vi kom fram. Jag lyckades självklart ställa till med nått klantigt på träningen. Den här gången var det en tjej i banan bredvid som gjorde en stor stoppsladd på mig, mitt i MIN bana där jag åkte, så jag såg ingenting, åkte rakt ner och rakt in i en käpp som sprack och gick i flera hundra bitar. Annars var träningen bra! Det var väldigt kallt också! -17 grader!! Burr!

Efter träningen var alla så hungriga så vi gick ut på restaurant och åt pizza, vi handlade tills imorgon och åkte till stugorna (skilodgen). Jag, Mette och Martinique satte oss och pluggade (med en varsitt dator och ett varsitt vattenglas) Och ni kan ju gissa hur det gick… Martinique råkade knuffa till sitt vattenglas över min dator. Så det åkte lixom in vatten i hålen på baksidan och hela datorn blev svart… Så nu har jag torkat den, hårfönat den och torkskåpat den och inget verkar hjälpa. Det enda liv den ger ifrån sig är batterilampan som fortfarande lyser lite men den tar inte laddning.. Den står på tork nu så hoppas den startar imorgon!!! + att de har klippt av Telias nätsladd här i Funäs så det finns ingen teckning! De beräknar få tillbaka den imorgon kväll någon gång! Tur att det finns Wi-Fi i stugorna så jag kan uppdatera er i alla fall!

Första passet i morgon börjar 12.00. Nu ska jag sova! godnatt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s