Bild

Jag kan inte ens laga mat utan att få hjärnskakning

20131122-145551.jpg

Nä, det går inte en enda dag utan att jag lyckas med nått konstigt eller bara har allmän otur. Igår var det käppen jag åkte in i + att min dator gick helt sönder + att jag fastnade med fingrarna i bilrutan när jag skulle slängs ut en banan. Dagens otur inträffade när jag stod och skulle laga mat, plötsligt så ramlar en kökslucka ner rakt i mitt huvud… Det gjorde svinont och jag tror att jag har en stor bula mitt på huvudet nu. Frågan är om ett kök inte ska hålla bättre, man måste väl kunna stå och laga mat utan att få hjärnskakning eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s