Bild

Laxpasta och runda kanter

20131123-203652.jpg

Tjo!
Ursäkta för tråkiga bilder! Men min dator har som sagt gått sönder så jag kan inte ladda in mina bilder från kameran…

Idag körde vi två pass storslalom och det gick sådär. Storslalom är inte riktigt min gren om man säger så, just nu känns det som jag borde hålla mig till fart och slalom, men det kan ju ändras. Jag känner mig inte alls redo för att tävla GS här i Funäs nästa vecka. Helst skulle jag vilja hoppa över dom tre GS tävlingarna och instället träna och komma ”starkare än någonsin” och köra storslalomen i Åre i mitten av december som min första GS tävling. Jag får fundera på den saken!

Ikväll lagade jag, Mette och Martinique pasta med lax, pesto, cream fresh, ruccola och små tomater till middag! Det blev grymt gott! En till sak som jag är trött på är mina GS skidor! (förlåt att jag klagar så mycket på storslalom nu) men dom vill verkligen aldrig bli vassa. Jag försökte gå till botten med problemet, tog bort plastkanten och aluminiumkanten, men desto mer jag filade desto rundare blev kanterna! Jag provade två olika filar följt av tre olika brynen men INGET hjälpte!! Åhh! Det är bland det värsta jag vet! När man är trött och ”bara” ska göra skidorna, så vill dom inte samarbeta och bli vassa!

Hoppas alla har en trevlig helg!

Kram /Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s