Funäsdalen GS junior

Hej hej! 

Efter att vi hade fått reda på att tävlingarna var inställda igår (på grunda av underlaget) åkte vi direkt till Funäs. Vi kom fram vid halv elva igår kväll. 

Idag har det varit tävlingar här i Funäsdalen, junior storslalom. Jag har inte tävlat idag utan bara kollat på, tagit kort och laddat inför i morgon. Första GS tävlingen för säsongen, jag har fått skidorna topp -fixade av Håkan på Verkstan! Som först sa – ”jag har skruvat om dina bindningar och vänd belaget uppåt istället, jag tror det går bättre om du åker med belaget uppår i år istället”. Det tog ett tag innan jag fattade att han skämtade… haha. Men jag är i alla fall peppad på att tävla i morgon fast att storslalomen inte har gått så bra på träningarna. Men jag hoppas på att det lossnar i morgon! 

Nu ska jag kolla vidare på världscupen, störtlopp i Beaver Creek! Heja Lara Gut, Kajsa K, Jessica LV och Sara H! Det sänds på Eurosport och efter damerna kommer herrarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s