GS x 2

Dagens tävlingar gick väl inte som planerat, den där vändningen jag hade hoppats på kom aldrig. Efter att vi hade kört klart första tävlingen idag bestämde tävlingsledningen att flyttat morgondagens tävling till idag för att det skulle bli storm. Så vi körde alltså två GS tävlingar på rad, 4åk! Eller ja.. Jag körde 3åk. Första tävlingen gick sådär, det var ingen bra åkning och jag slutade på en 28:e plats. I andra tävlingen gick det faktiska ganska bra! Tills jag kom till en liten kant där jag flög ur banan. Det är bara hem, träna och hoppas på att jag hittar min GS åkning igen till Åre tävlingarna!

Dagens prestation gjorde nog Olle Sundin. En 97:a från Stockholm. På sin första FIS GS tävling, med startnummer runt 110 går han in på en 4:e plats i första åket och slutar tills slut på en 3:e plats efter två ”okay” åk. Helt otroligt!

Imorgon åker vi hem till Åre igen och nästa vecka ska jag gå i skolan en HEL vecka! Det vet jag inte när jag gjorde sist! VM 8:an och några till backat i Åre har öppnat! så nu kan vi äntligen börja träna på hemmaplan!

Hoppas alla har en trevlig lördagskväll! Och jag vill hälsa speciellt till alla föräldrar som jag har hört är trogna läsare av min blog! Jättekul! 🙂

P.s bilder från idag kommer imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s