Träning med Åre SLK!

I morse 07.45 hade jag min första körlektion! Det var mörkt, regnigt, snö överallt och skolbarn utan reflexer! Efter några kärrinstopp (vi skyller på bilen) kom jag igång ganska bra! Nu ska jag ta en lektion i veckan fram till jul!

Ikväll har jag varit på Åre SLK’s kvällsträning! Det var lite nostalgi över det, härligt att se alla glada Årebarn köra slalom! Det regnade och var lite mjukt men slalomen gick faktisk ganska bra! Det är skönt att komma bort från skidgymnasiets träningar och bara köra en träning ”för sig själv” utan alla andra man ständigt ska tävla mot. Vem har bäst fis- punkter, vem tar mest i bänk, vem äter nyttigast, vem har bäst tid, vem springer cooper snabbast, vem ska åka flest tävlingar, vem gör djupast benböj och vem tränar mest..? Hela tiden massssaa saker man ”ska vara bäst på”. Jag blir så trött och ofokuserad på allt, då är det skönt att komma bort lite och träna med klubben och gymma lite hemma! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s