Slalom och benstyrka

Heejj!!

Idag klev jag upp ganska tidigt för att hinna med bussen till Järpen och skolan. Det var svinhalt ute och spöregnade och jag hade alla skidsaker som skulle med. Det var ett litet äventyr innan jag kom ner till bussen men till slut, med ett blåmärke på baken och genomblöt från topp till tå klev jag på bussen!

Dagens träning var slalom i Duved, Hamre. De hade saltat på förmiddagen så underlaget var faktisk riktigt bra tycker jag! Vi hade två banor varav en med tid. Vi tränade flackåkning på tid och det var kul att se hur tiden förbättrades för varje åk. Även fast jag tyckte att det först åket var bättre än det sista skilde det mer än 1s mellan åken så det var bra träning!
Direkt efter träningen hade jag utvecklingssamtal, läraren hade inte så mycket att säga så det gick fort! Jag övningskörde runt i Järpen lite med mamma för att sedan åka tillbaka till lägenheten och gå på gymmet. Dagens gympass var ben volym. Jag körde med Mette och det gick super! 🙂

Imorgon har vi heldagsträning (08.00-15.00 typ), slalom i Hamre!

Godnatt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s