Bild

Slalom, gym och intervju

20131204-213037.jpg

Tjena! Hoppas allt är bra med er! Tänk att det redan är 4:e december! Dan före dan före dan före dan före dan… okay jag tror nu fattar… Det är bara 20 dagar kvar till julafton!

Idag hade vi heldagsträning vilket innebär att vi tränar hela dagen och inte går i skolan något. Vi har samling 08.00 och kommer hem vid 15.30. Vi körde slalom hela dagen, tre långa tävlingsåk (där jag vann damklassen hihi) och sedan ”flera hundra” till uppdelade banåk. Det gick bra!!

Efter träningen åkte jag hem till Åre och efter att en tjej från tidningen Chili hade ring och intervjuat mig angående hur det var att gå skidgymnasiet somnade jag på soffan. Jag vaknade kanske 1h senare och då var mamma hemma. Jag tänkte först att jag skulle träna med Åre SLK ikväll också men kände att jag behövde köra lite överkropp på gymmet. Så blev det och nu 1,5h senare ligger jag här död i sängen. Jag ska försöka orka hålla upp armarna ett tag till och läsa vår engelskabok!

Imorgon ska jag upp tiiidigt för att hinna träna ett Super-G pass före skolan. Jag ska vara i backen 07.00.

Kram/ Lin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s