Bild

Super-G, gym och volleyboll

20131205-223429.jpg

Idag var jag i backen 07.00 för att träna ett pass Super-G. Det var lite mjukt och rulligt men det blev en bra träning ändå! Efter träningen åkte vi tillbaka till Järpen för att gå i skolan. På eftermiddagen skulle jag ingenting åka iväg på den vanliga träningen, men eftersom jag hade kört på morgonen, mamma hade mina skidor i bilen och min ena SL stav gick av igår och jag inte har hunnit fixa den så gick jag på gymmet istället. Jag och Selma körde lite allt möjligt, ben, mage, överkropp, balans mm. Efter gymmet gick vi hem till mig men jag var så trött att jag somnade och vaknade när Selma tänkte gå hem. Trevligt sällskap man var då… Sorry Selma ❤ haha.

På eftermiddagen hade vi "kulpass" volleyboll stod på schemat eftersom vi har volleyboll-turnering på måndag, som i alla fall jag behöver träna till om mitt lag ens ska gå vidare till första matchen 🙂

Ikväll har jag lyckats fått ihop en delikat middag, chili omelett a la Lin kan vi kalla den. Den bestod av ja.. Ägg + korv, lök och chiliflakes! Det var ätbara kan jag väl säga 🙂

Nu ska jag sova!!
Godnatt på er!
/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s