Bild

Heja Åre SLK!

20131207-232904.jpg

Hejsan!
Igår hade vi en tjejträning med bara tjejer… Ja det kanske var ganska uppenbart att det bara var tjejer på tjejträningen men aja :p vi körde i alla fall slalom och det gick bra!!

Idag har jag mest fixat i mitt rum i Åre. Jag håller på att göra om lite. Jag har ställt upp alla mina pokaler på hyllor och jag tror det är runt 70st… Så det tog ett tag. Ikväll hade Åre slk en extraträning för juniorerna så vi var ett gäng som körde storslalom mellan 5 och 7. Det gick faktiskt riktigt bra! Hoppa ni alla kollade på Världscupen störtlopp från SL där Kajsa Kling gjorde ett riktigt bra åk och slutade på en 8:e plats! Heja Åre SLK!!Hoppas alla har en skön helg!! 🙂
Kram / Lin

Foto: Frida, Elsa och Ebba från igår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s