Bild

Söndagsträning

Halloojjj!
Har alla haft en bra söndag? Der har i alla fall jag! Först fick jag en lång sovmorgon, sen bakade jag lussebullar och pluggade lite och sendan var jag på träning. Det var Åre SLK som körde GS för juniorerna så det var jag och 4 st till där. Det gick dock inte så jättebra… jag tog några friåk, hasade banan och när jag skulle köra första åket så kraschade jag, det gick riktigt fort och så var det drivsnö som hade lagt sig i en sväng så där dök jag, med ansiktet före… men det blev inte skador förutom näsblod, lite uppskrapat i ansiktet och möjligtvis en fläskläpp i morgon. Jag körde ett åk till och sedan bröt vi för att det var för guppigt/ mjukt/ snöigt osv. Nu har jag suttit och kollat på världscupen damer super-G och herrar storslalom. GRYMT kört av Kajsa Kling (igen) som slutade på en 7:e plats idag!! tjohoo! 🙂

I morgon har jag körlektion kl 7.45, sedan har vi volleyboll turnering hela dagen och på kvällen ska jag nog träna med Åre’s U16 grupp!

Jag har ingen inspiration vad jag ska lägga upp blide på så det är lite tråkiga inlägg nu men ni får stå ut.. Det kommer snart 🙂

Kram / Linflin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s