Husvägg upphittad, återfås mot beskrivning

Herre Gud vad det blåser! Nu förstår jag vad klass 3 varning innebär! Jag befinner mig i Järpen och här har jag i alla fall ström! I Åre har en husvägg blåst in i Banhoff cafe och i stationshuset så det ligger glas och träbitar överallt. Jag har också hört att bron mellan stationshuset och Holliday club har rasat ner men det vet jag inte säkert! Jag har också hört att alla elkablar över tåget har ramlat ner men det är jag inte heller helt 100 på. Det är i alla fall helt sjukt vad det blåser! Jag hoppas att taket och fönstret i min lägenhet sitter kvar när jag vaknar imorgon! Jag ska nog hålla mig inne ikväll eftersom med min otur kommer jag att få ett träd eller en takpanna i huvudet om jag går ut!

Det var länge sedan jag bloggade nu, men här kommer en snabbis vad ni har missat. I tisdags var jag i Östersund och julhandlade med mamma, i onsdags (igår) hade vi heldagsträning. Jag körde först Super- G mellan 07.00 och 09.30 ungefär. Vi fick träna mycket hopp och även åka bana med hopp i, så det var sjukt kul! På eftermiddagen körde vi GS i Hamre och efter några saltsäckar blev banan riktigt fin! Idag skulle vi träna i VM8:an inför tävlingen på tisdag men när vi var på väg in till Åre ringde liftgubbarna och sa att det var bara att vända för att de hade stängt liften… Imorgon vet jag inte riktigt om de blir någon träning. Jag tror jag ska vila eftersom jag har haft kronisk huvudvärk sen jag ramlade i söndags och misstänker att jag har fått en till hjärnskakning.

Hoppas allt är bra med er och att era husväggar sitter kvar! Annars vet ni vart ni ska leta…

Kram / Lin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s