Bild

Jag vill ha – 20 grader och snö överallt!

Jag vill ha - 20 grader och snö överallt!

Ja, nu börjar jag bli trött på den här värmen, det ska väl inte vara plusgrader och regna i december? Det är bara VM8:an och Duved som har kunnat öppna. Träningsförutsättningarna har varit sådär här hemma. Visst har det gått att träna men inte i Störtloppet och det har inte varit något kanonföre, men man får vara glad så länge vi slipper åka med gräs under fötterna.

I morgon är det tävling, jag har hjärnskakning och borde vila men NEJ! Nu ska jag tävla, jag åkte varken till Tärnaby, Kiruna eller Arvidsjaur så nu jäklar vill jag tävla! Jag har inte tränat sedan i onsdags men det ska nog gå bra ändå. På grund av snöbristen i Störloppet har träningarna blivit tvungen flytta tävlingarna till Gästrappet. Vi tjejer ska alltså köra båda våra tävlingar imorgon, kvällstävlingar, 4st åk på rad med första start runt kl 17.00. Med nya regler från en sponsor får jag inte blogga 12h innan en tävling så kan kan tyvärr inte uppdatera er i morgon, ni får leta själva efter online time, resultat, startlister mm. Det mesta hittar ni nog på are-slk.se

Bilden är från JOI förra året!

Ha det bra! Kram Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s