4:e Advent

4:e advent, 22 December! Gud vad tiden rinner iväg! Det var ju första advent igår… 

Dagarna går så fort nu innan jul och jag har inte hunnit blogga. Förlåt! Hoppas ni har förståelse, jag antar att ni är inne i samma julstress och inte ens hinner läsa min blogg, eller? Jag har tävlat två dagar i bydalen (då jag tyvärr åkte ut i första åken båda dagarna), köpt julklappar, varit på middagar, julfixat, vilat huvudet från hjärnskakningen (som fortfarande inte är helt bra), försökt tagit igen plugg, gått på körskola, varit med Ville, gjort saffranskola med Elsa, kollat på Världscupen (GRYMT av damerna!), packat och nu har jag äntligen anlänt till ”julfirande-destinationen” hos pappa. Jag och Emma har slagit in några julklappar och druckit glögg så julstämningen börjar sakta men säkert komma. Det enda som fattas är snön! Varför, varför, varför kommer det aldrig någon snö? Här nere är det gröna gräsmattor.. jättetråkigt!!

Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om julen, en sida av mig tycker att den är överskattad och jobbig. All stress, leta julklappar, alla förväntningar, bestämma vart man ska fira jul, åka hit och dit och ändå är man alltid på fel ställe. Det är synd att jag inte kan dela mig på fyra och vara både i Åre, hos pappa, hos mormor och i Stockholm! Andra sidan av mig tycker om julen. Tända ljus, baka julgodis, klä granen och lyssna på julmusik! Så jag vet inte riktigt… något jag inte gillar speciellt mycket med julen är i alla fall att få och öppna paket, eller det är väl alltid kul att få en julklapp men ska jag sitta här och öppna paket med saker jag kanske lika gärna kunde klarat mig utan, medan det sitter folk på andra sidan jorden utan vatten?

Planerna för framtiden är att ta några dagar och göra ABSOLUT INGENTING! så att mitt huvud kan få en chans att vila och bli bättre. Sedan ska jag hem till Åre och träna, för att kanske åka till Sundsvall/ Nolby och tävla innan nyår! 

Hoppas alla får en lung och skön jul, och glöm inte att ta extra mycket hand om dom ni tycker om! 

Många krama/ Lin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s