Julafton

GOD JUL!! Julmat, Kalle Anka, materiel lycka och poker.

Julafton har varit bra! kusiner, farbröder, släkt och vänner har varit här. Vi har ätit julmat, klätt granen, kolla på Kalle, öppnat julklappar och spelat poker. När jag först räknade alla paket och började närma mig 200st tänkte jag, nej nu får det vara nog. Nästa jul tänker jag införa någon slags regel att man bara får köpa ett paket till varje person. Det här går för lång, materiell lycka för en kväll men sen… Jag fick ca 15 paket och det tycker jag är fullt tillräckligt! Det var nästan lite jobbigt att öppna dom, därför kollade jag på alla andra när de öppnade alla sina paket först. Det är roligare att se när folk öppnar ens paket och blir glada! Roligare att ge än att få, tycker jag. Jag har ändå fått det jag önskat mig allra mest denna jul, och det är inget materiellt kan jag säga! Men jag är självklart otroligt tacksam och glad för alla julklappar som jag har fått! Som tex Photoshop, så jag äntligen redigera mina bilder liiite bättre!! I morgon ska jag fotograferas, bl.a nya bilder till bloggen!

Hoppas alla har haft en mysig julafton! 

Puss och Kram / Lin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s