Bild

27 December

27 December

Hej hallå!!

Nu har ni fått sett några bilder från fotograferingen, hoppas ni gilla’rom Jag har nu kommit tillbaka till Åre. Mitt huvud är fortfarande inte helt hundra så jag ska inte tävla i helgen 😦 Jag ska nog inte heller träna på några dagar till, tills huvudvärken går över. Tråkigt, men bättre att jag vilar nu än att jag får dras med det hela säsongen eller till och med hela livet…

Nu ska jag bara försöka hinna med att vara med alla, moster, mamma, Hanna, Ebba, Step, Selma, Ville och alla andra…

Kram/ Lin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s