Bild

Födelsedag!

20140109-125328.jpgNU var det längesen jag bloggade! Jag har haft jullov ifrån bloggen ett litet tag, men nu är jag tillbaka! Ett nytt år, nya möjligheter och nya chanser att förändra världen. Skämt och sido men det här ska bli ett bra år! Jag är tillbaka i skolan och får snart börja träna skidor igen!

Ja och igår fyllde jag faktiskt 18år. Helt sjukt vad tiden går fort! Vi började fira redan i fredags med middag, sedan fortsatte det på lördagen när pappa, Bettan och Emma kom upp för att gå på Wallman’s. Tillsammans med min granne som fyllde 50+ firade vi och åtta personer till med att gå och se en Wallmans show, det var riktigt kul! Firandet fortsatte på söndag när Hanna bjöd ut mig på middag. Så jag, Hanna, Ville, Selma och Jocke var på Broken och käkade. I går när jag egentligen fyllde var jag i Östersund hela dagen för att köra halkbana… Allt gick  bra förutom första övningen när hon sa ”kör bara rakt fram i 50-60km/h och bromsa vid konen. Jaja tänkte jag, det kan inte vara så svårt. Så jag startade bilden och efter två motorstopp kom jag iväg och upp i rätt hastighet, men när jag kom fram till konen och bromsade snurrade jag runt, runt, runt ett x antal varv… Jag förstod inte alls vad jag hade gjort för fel.. körskolläraren hade ju bara glidit rakt fram.. Jag åkte fram till henne i slutet av banan och hon sa ” Ehh ja.. sådär kan man ju också göra.. men det går nog bättre om du lägger ur handbromsen till nästa gång…” Aja det är inte så lätt att hålla koll på allt, jag hade glömt att lagt ur handbromsen när jag körde iväg, men jag tyckte ändå att det var rätt bra gjort att komma upp i 50/60 km/h med handbromsen i  och det var kul att snurra!! hehe 🙂

Efter ca 4h på körbanan fick jag skjuts in till centrum igen, jag gick en sväng på stan för att sedan ta bussen hem. När jag kom hem kom några kompisar och firade mig lite, de blåste upp massa ballonger och hängde i taket + rosa serpentiner överallt. Vi bakade kladdkaka och åt den med hallon och glass.

Idag har jag gått i skolan, nu ska jag cykla lite på gymmet för att sedan gå på en körlektion igen! Ikväll ska jag åka hem till Åre och fortsätta fira lite 🙂

Hoppas alla har haft en skönt jullov, om ni har haft nått 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s