Bild

2011, 2012 och 2013

2011, 2012 och 2013

Hej alla läsare! 🙂

Som ni kanske såg innan nyår kom jag bara till juli på min årskrönika, sen la internt ner + att min externa hårddisk med alla bilder gick sönder… Jag ber om ursäkt och ni ska självklart få se slutet av året inom en snar framtid när min hårddisk är lagad. Den här bilden kan man säga är en treårs krönika, eller det kanske lät helt fel, men de här bilderna är i alla fall tagna vid samma tidpunkt på året (dagen innan nyår) med ett års mellanrum. Den till vänster är alltså från 2011 osv. Det är ganska kul att se den ”lilla” förändringen tycker jag. Jag hoppas att man kan se en ännu tydligare förändring när det kommer till min skidåkning!

Idag (lördag) har jag kollat på världscupen, och pluggat nästan hela dagen. Ekonomi och körkortsteori!

Hoppas alla har en skön helg!! 🙂

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s