En bättre blogg!

bloggHej hallå!

07.00 började min körlektion i morse, jag tränade på ”placering av bilden”. Efter det var jag hos sjukgymnasten för att checka hur det låg till med huvudet, det har blivit bättre och bättre och därför fick jag äntligen träna lite idag! Men före träningen var jag på skolan, ekonomi, matte och engelska stod på schemat idag! Vid fyra hade vi den vanliga måndagssamlingen på skidgymnasiet och efter det åkte jag till Åre för att träna! I morgon ska jag åka skidor! för första gången på ungefär en månad! Det ska bli så sjuk kul att komma tillbaka till alla vanliga rutiner igen och tagga igång för de kommande tävlingarna! Snart är det fartveckan (då vi tränar fart från morgon till kväll en hel vecka) och efter det är det en veckas farttävlingar i Norge!

Förra året hade jag som nyårslöfte att förbättra bloggen. Bättre bilder och flera inlägg lovade jag och jag hoppas att ni tycker det har blivit lite bättre! Det tycker i alla fall jag! Till det här året 2014 vill jag göra bloggen ännu lite bättre, men det tar tid och allt är inte så lätt att göra själv. Vissa saker måste jag få hjälp av någon dataexpert med och det tar lite tid innan man får allt som man vill ha det. Jag vill att ni ska tycka att min blogg är intressant, professionell och bra så att ni vill läsa den varje dag och kanske till och med tipsa andra om den. Men för att bloggen ska växa måste den utvecklas och hålla en ännu högre kvalité, och det är det jag försöker jobba på. Jag fick ett bra hjälpmedel i födelsedagspresent, en GoPro (liten ”action-kamera”) som jag hoppas kunna ha mycket användning av. Jag ska försöka göra några korta filmer lite då och då från skidbacken som jag kan lägga upp här, men jag vill inte heller att det ska ta för mycket fokus om ni försåt! Aja det jag ville ha sagt med den här uppsatsen var att jag hela tiden försöker jobba på att förbättra bloggen, men det tar som sagt lite tid! Så jag hoppas ni har tålamod och ni får gärna tycka till om vad ni tycker är bra och vad som skulle kunna vara bättre, vad ska jag skriva mer/mindre om? mera bilder eller längre/kortare inlägg osv? 🙂

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s