Bild

Sjukt bra!

Sjukt bra!

Antar att jag inte är ensam om att ha suttit klistrad framför tv för att se upplösningen på damernas slalom från Österrike. Det slutade ännu en gång otroligt bra med två svenska pallplatser. Jag blir lika imponerad varje gång för Sveriges laginsats! Frida på en 2:a plats och Maria på en 3:e, sedan följt av svenskar på 14:e, 18:e, 22:a och 23:e plats! Vann gjorde ju självklart Shiffrin…! Förstår inte hur dom kan åka så bra! Det är bara att se och lära 🙂

Idag har jag åkt skidor!! Det var superkallt men hårt och fint i backen. Jag åkte fritt på slalomskidorna och det kändes bra! Jag känner inte av i huvudet när jag tränar utan bara när jag sitter på lektioner då jag lyssnar, skriver på datorn och anstränger hjärnan för att förstå haha + allt surr runtomkring bidrar nog också en hel del. Men det skulle ju låta konstigt om jag säger att jag bara kan träna men inte gå i skolan, eller? Det skulle dock inte vara helt fel 🙂

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s