Bild

Onsdag!

Onsdag!

Hejsan!

Idag hade vi heldagsträning, samling 07.30. Jag körde fritt på storslalomskidorna i Lundsrappet och det var riktigt najs! Vid lunchtid åkte jag hem och vilade, tyvärr har jag känt av huvudet ganska mycket efter träningen. Vet inte om det var av själva skidåkningen eller om det var för att det var så kall att jag spände mig osv.

Nu sitter jag i min lägenhet med två katter! Ja, jag ska vara kattvakt nu i några dagar till våra två katter. Förstår inte riktigt hur det ska gå till eftersom de är vana att vara ute och nu kan jag inte släppa ut dem eftersom jag bor på tredje våningen. Hoppas dom kommer ihåg hur kattlådan fungerar annars blir det jobbigt! Just nu sitter dom under sängen och vägrar att komma fram…

Om ni inte har något annat för er tycker jag att ni ska gå in på http://lakelodgeare.com och kolla på Åre’s nya superlägenheter som invigs i sommar! När ni ska till Åre är det på LAKELODGE ni ska bo! Perfekt läge vid VM8.an och Åresjön! KOLLA!

På bilden: Lars (som driver Lakelodge bygget!) , jag och Hanna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s