Bild

Fredag!

Fredag!

Hej!

Idag är det Fredag och äntligen helg! Jag hade lite ont i huvudet på förmiddagen idag så tänkte att jag kanske inte borde åka skidor, men 15 min innan träningen ändrade jag mig. Känns som om jag inte tränar och kommer ut i friska luften blir man bara deppig. Jag körde slalom fritt och det kändes bra, fick till bra och härliga svängar och huvudet kändes helt okay. Det brukar kännas bra när jag åker men sen smyger sig huvudvärken på någon timme efter träningen, så får se hur det känns senare ikväll!

Jag tog med mig Gopron idag och provade att ta några bilder, här får ni se några stycken…

Nu hoppas jag alla får en skön helg! Jag ska vara hemma och vila så ingen Lycksele tävling för mig i helgen!

KrAm Lin! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s